GRY PS

GRY BRØNDUM

Gry Brøndum (f. 1981) er uddannet journalist og cand. mag. i historie og er tidligere vært på Radioavisen og Ordet er Dit på P1. Igennem 10 år med fokus på politik, debat og nyhedsformidling i helt korte og fortællende formater til tre millioner danske radiolyttere, har Gry trænet kunsten at bringe komplekse historier ned på jorden, så de bliver menneskelige, konstruktive og inspirerende for et bredt publikum. 

I 2013 blev radiostudiet skiftet ud med akademisk undervisning af globale unge. Gry rejste til Kenya og Nepal, hvor hun underviste på Mellemfolkelig Samvirkes højskoler i debat og journalistik som en vej til demokrati. Herefter blev Gry censor på Journalistik på RUC og underviste amerikanske college studerende for DIS i København og Irland. Hos DIS ledede Gry Social Justice House i 7 år med fokus på community building gennem storytelling og events, hvor studerende samarbejdede med flygtninge, hjemløse og aktivister i Danmark.

I 2019 var Gry Brøndum skrivende journalist på lokalavisen Villabyerne i Gentofte. Fra 2020 blev hun selvstændig med ønsket om at skabe en forretning for kritisk, konstruktiv og samfundsnyttig oplysning. Gry har som storyteller leveret journalistik, PR-historier og debatstof til et bredt udsnit af lokale, regionale og landsdækkende danske medier, dagblade og magasiner.

SKAL VI SAMARBEJDE?

GRY PS er under konstruktion… 

Jeg tror, vi er mange, der deler visionen om, at vi vil fortælle gode historier og finde nye måder at dele dem på. Lige nu udvikles adgangen til digitale kanaler og værktøjer med vild hast, mens mange traditionelle medier forsvinder eller mister kraft. 

Kan vi blive dygtigere sammen? Nytænke vores medier og udvikle bæredygtige fortælleformer eller distributionsmodeller, der skaber tillid, trivsel og demokrati?

Lad os drikke en kop kaffe. 

Glæder mig til at møde dig.

Gry /marts 2024