GRY PS

Workshop

SKAL VI FLYTTE REDAKTIONEN UD TIL JER?

TIL VIRKSOMHEDER, FORENINGER, AKTIVISTER OG BORGERGRUPPER

Gode workshops skabes bedst i samspil med jer og med udgangspunkt i jeres aktuelle situation og målsætninger. 

Redskaberne til at fortælle gode historier bliver stadig mere raffinerede, men skal vi bruge det konstruktivt, må vi være bevidste om det helt basale: For hvad er egentlig en god historie? 

Lige nu bliver den uafhængige presses indflydelse mere utydelig. Flere og flere får deres egne kanaler at publicere fra. Det betyder, at vi har brug for at lære af de traditionelle mediers fortælle-teknikker og journalistikkens metoder og etik. For ellers vil vores målgrupper ikke forstå de komplekse budskaber og den nye viden, vi har brug for at udbrede for at bane vej for vores mission.

Har I et konkret projekt, hvor vi sammen kan udvikle historier, der skaber oplysning til jeres borgere, brugere, kunder, medarbejdere? 

Så vil en workshop sammen med jeres medarbejdere med fokus på kernefortællingen være en effektiv kickoff i arbejdet med at generere ideer til historier.

Læs konkrete eksempler på workshops herunder. 

Bliv inspireret under foredrag. 

Eller tag direkte kontakt til Gry Brøndum: Tlf. 26 84 49 99.

 

 

FORTÆL DIN LIVSHISTORIE I-III

TIL AOF, FRITIDSKLUBBER, FORENINGER, ÆLDRE, HØJSKOLER, FOLKEUNIVERSITETER

At fortælle sin livshistorie med udgangspunkt i et konstruktivt syn på livet kan give mening, glæde og frihed, samt være en helt afgørende gave til jer selv og jeres følgere i livet.

I årene 2020-2023 har Journalist Gry Brøndum eksperimenteret med at skrive og coache i livshistorie-skrivning som en videreførelse af sin kærlighed til som journalist at arbejde med længere personlige interview.

Med udgangspunkt i sit journalistiske arbejde og en livslang interesse for filosofi, psykologi og litteratur har arbejdet ført til udvikling af et livshistorie coaching- og kursusprogram baseret på tre faser: 

Udgravningen af livshistorien med syv trin til at skabe klarhed og struktur i sin livshistorie, Tidsmaskinen og Filminstruktørens Værksted.

Hvis I er en mindre gruppe med en konkret interesse i at skrive jeres livshistorier, tilbydes desuden et værkstedsforløb for 5-8 deltagere ad gangen med mulighed for individuel coaching, interview, skrivning og redigering undervejs til private.

Kontakt Gry Brøndum: 26 84 49 99.

Læs eventuelt interview med astronaut Andreas Mogensen til Sjællandske Mediers bog om frontløbere samt Frederiksborg Amts Avis og Villabyerne:

I 2021 skrev Gry billedkunstner og tidligere børnetandlæge Hanne Ingerslevs livshistorie